Plus-Kids' BlogForårskuller?

Tjah, forårskuller er svært at undgå, når temperaturen støt og roligt sniger sig op på tocifrede varmegrader. Lad os håbe, det nu varer ved … Det er svært at bevare det dårlige humør, når fuglene synger, og blomsterne næsten slås om at komme op ad jorden … 😉

Men dårligt humør er der nu egentlig heller ikke så meget af …

Jeg sidder her og har lidt kriblen i kroppen. Kriblen efter at komme ud. Ud hvor fuglene synger, og blomsterne slås om pladserne i bedet!

Så lige om lidt vil jeg tage de praktiske sko på (for det har jo lige stået ned i stænger med regn), og så vil jeg gå ud i verden og se, hvordan mit hus ser ud udefra … Og hvis ellers ikke himlen er alt for sort, vil jeg også vove mig længere væk fra huset og helt ned i skoven, hvor der stadig er anemoner tilbage, og de lysegrønne blade står på spring!

Jeg tænker med glæde på Bente Klarlunds gode råd om, at al slags bevægelse er godt. Og at man ikke skal lade sig bremse i at røre sig, blot fordi man måske ikke lige er gearet til eller i humør til at tordne rundt i verden med løbesko og fartstriber på tøjet. En god gåtur i rask tempo er lige så godt.

Ja, og faktisk læste jeg også for nylig – kan ikke huske hvilken ekspert, det var denne gang – at det er ligeså godt for konditionen at gå i rask tempo som at løbe! Forskellen er jo så blot, at det tager længere tid at tilbagelægge eks. fem kilometer i gang end i løb. Til gengæld har man – læs jeg – med garanti mere ud af mine omgivelser, når jeg går, end når jeg halser af sted med tungen ude af halsen og en ikke voldsomt charmerende ansigtskulør!

Ungerne … Ja, ungerne de er jo så heldige, at de stadig kan finde ud af at lege. Og selv de mest forhærdede computernørder får mærkelige trækninger og pludselig lyst til at komme ud, når solen skinner! Så virker fodbolde, rundbolde, rulleskøjter og sjippetov lige pludselig interessante igen. Foråret bobler i kroppen, og trampolinerne synger over hele Danmark …

Og nu – nu – nu går jeg ude og synger med!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: