Plus-Kids' Blog


Links

Gennem tiden har www.plus-kids.dk samlet kontakter til mange andre gode aktører indenfor tøj til mennesker, der ikke passer standard størrelserne.

Blandt andet har vi et godt og fint samarbejde med de mennesker, der arrangerer www.pluscamp.dk som er super gode sommer- og efterårscamps for de runde og overvægtige børn. På disse camps er der masser af motion, sjove udfordringer, tempo og leg, samt hygge og god, sund mad. Samtidig er børn og unge sammen med andre deltagere fra hele landet, og nye venskaber bliver dannet.

Men også www.plussport.dk er en af de gode sider. Det er en netbutik, der har specialiseret sig i sportstøj i store størrelser. Det er eksempelvis sportsbh’er, træningsbukser, badetøj og andre typer af træningstøj i XL størrelser.

www.charlotandme.dk sælger tøj til kvinder med kurver! Det er altså til voksne kvinder fra størrelse 42 – 52, og de har både det klassiske og det mere casual og rå look på hylderne.

www.carmakoma.dk er der hvor jeg forestiller mig de seje unge kvinder rykker hen, når de vokser ud af www.plus-kids.dk udvalg! De er for unge kvinder med masser af attitude og personlighed. Eget design og en helt speciel stil.

www.big-beauty.dk er en lækker shop med meget dejligt lingeri og undertøj i størrelser fra 42 og op. Indehaveren kender problemet med at finde lækkert tøj og undertøj på egen krop og har både en fysisk butik og en netbutik.

Men jeg vil også godt nævne andre gode sider her. Eksempelvis har jeg et fint samarbejde med Anette Tvedergaard Madsen, der på www.juniorbusiness.dk og www.babybusiness.dk skriver mange gode og brugbare tips om tøj, indretning, leg, mad, opdragelse osv. osv. – siderne er guldgruber af information til den opmærksomme læser 🙂

Derudover samarbejder jeg også med www.delebarn.dk – et forum for forældre med delebørn (eks. i forbindelse med skilsmisse). Siden har en god brevkasse og et aktivt forum, så man som forælder kan dele tips og støtte hinanden i de særlige udfordringer, man har, når der er noget, der hedder “dine og mine børn” i familien. Jeg ved fra mange af mine kunder, der er i den situation, at det kan være en ganske særlig udfordring at blive enige om tøjstil eller mad- og motionsvaner.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: